دوربین پریسکوپی آیفون ۱۴ در جدیدترین پتنت این شرکت دیده شد
1 min read

دوربین پریسکوپی آیفون ۱۴ در جدیدترین پتنت این شرکت دیده شد

شکی نیست که اپل پتنت‌های زیادی را برای فناوری‌های مختلف ثبت کرده است و می‌تواند آنها را در محصولات آینده خود بگنجاند. با این حال، همیشه لازم نیست که تکنیک‌های بحث شده در حق اختراعات، به این زودی‌ها ارائه شوند. به‌تازگی این شرکت پتنت جدیدی را به ثبت رسانده است که هدف آن، افزودن دوربین بزرگنمایی پریسکوپی برای استفاده احتمالی در سری آیفون ۱۴ می‌باشد. البته این اولین بار نیست که جزئیات تلاش اپل برای افزودن لنز پریسکوپ به مجموعه آیفون‌های خود را می‌شنویم.

دوربین پریسکوپی آیفون ۱۴

پیش از این شایعه شده بود که اپل، آیفون 2022 را با قابلیت بزرگنمایی 10 تا 100 برابر معرفی خواهد کرد. این یعنی آیفون 14 سال آینده می‌تواند اولین گوشی اپل باشد که از لنزهای پریسکوپ بهره می‌برد. پتنت جدید ثبت شده توسط اپل، بدست Patently Apple مشاهده شده و توسط USPTO اعطا شده است. این حق اختراع “دوربین تاشویی” است که در مورد ادغام چندین سیستم لنز در دستگاه‌های تلفن همراه برای ثبت تصاویر با روشنایی زیاد و کیفیت بالا می‌باشد.

“ظهور دستگاه‌های چند منظوره کوچک و متحرک مانند تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها منجر به نیاز به دوربین های با وضوح بالا و ابعاد کوچک با طراحی سبک، جمع و جور و قادر به ثبت تصاویر با کیفیت بالا می‌شود. بنابراین، از نظر طراحی سیستم نوری، چالش اصلی تهیه یک سیستم لنز تصویربرداری قوی است که قادر به ضبط تصاویر باکیفیت در محدودیت‌های فیزیکی تحمیل شده توسط دوربین‌های فرم فاکتور کوچک می‌باشد.”

دوربین پریسکوپی آیفون ۱۴

<