عرضه تراشه های چینی به روسیه ممکن است تحریم شدن این کشور را در پی داشته باشد
1 min read

عرضه تراشه های چینی به روسیه ممکن است تحریم شدن این کشور را در پی داشته باشد

دنیای تکنولوژی این روزها بیش از هر زمانی تحت تاثیر تصمیمات سیاست‌مداران قرار گرفته است. اگر در گذشته با یک دستور هواوی تحریم می‌شد، اما امروز موضوع به جاهای حساسی رسیده است و ممکن است حتی به جنگ و درگیری نیز ختم شود. اینطور که پیداست، پس از بحران روسیه و اوکراین که تحریم شدید این کشور را در پی داشت، عرضه تراشه های چینی به روسیه ممکن است تحریم شدن این کشور شرقی را نیز در پی داشته باشد. در ادامه با ترنجی همراه باشید.

عرضه تراشه های چینی به روسیه چه عواقبی برای تولید کنندگان چینی خواهد داشت؟!

از زمان آغاز بحران اوکراین، بازار روسیه در شرایط جدیدی به سر می‌برد. زمانی که تعدادی از شرکت های خارجی بازار را ترک کردند، برخی دیگر نیز عرضه اکثر کالاها را به حالت تعلیق درآوردند و طرح های لجستیکی معمول حالا نقض شده است. به دلیل جنگ روسیه در اوکراین، اقتصاد و معیشت روسیه شروع به لغزشی جدی کرده است و حالا این کشور در معرض محاصره شدید فناوری قرار می‌گیرد. تعدادی از کارشناسان و مردم عادی در روسیه معتقدند که چین به این کشور کمک خواهد کرد.

ایالات متحده گفته است به خوبی از احتمال بقای روسیه به دلیل تدارکات از پیش آماده شده آگاه است، بنابراین آن‌ها تصمیم گرفته‌اند در مورد نامطلوب بودن شرایط معامله با روسیه به پکن هشدار دهند. در همین رابطه جینا ریموندو (Gina Raimondo)، وزیر بازرگانی ایالات متحده گفته است که اگر شرکت‌های چینی تصمیم به عرضه تراشه به روسیه بگیرند، آن‌ها این واقعیت را نادیده نخواهند گرفت و قطعا این کار عواقب منفی برای این کشور در پی خواهد داشت.

طبیعتا بحث در مورد در مورد پردازنده‌هایی است که با استفاده از فناوری‌های آمریکایی تولید شده‌اند. به عنوان مثال در مورد شرکت هواوی، قبلا دیدیم که تحریم‌های ایالات متحده می‌تواند منجر به چه عواقبی شود. اگر چین شروع به عرضه تراشه به روسیه کند، ایالات متحده آماده ضربه زدن به چین خواهد بود. در عین حال وزیر بازرگانی آمریکا تایید کرد که تا کنون شرکت‌های چینی قوانین تحریم‌های آمریکا علیه روسیه را نقض نکرده‌اند.

همچنین در ادامه گفته شده است که وزارت بازرگانی ایالات متحده اوضاع را زیر نظر دارد و به دست‌های کمکی که به سمت روسیه روانه شود، به شدت پاسخ خواهد داد. اما سوال اصلی این است که آیا چینی‌ها از این تحریم‌ها محدودیت‌های اعمال شده علیه روسیه تبعیت خواهند کرد؟ به گفته کارشناسان، چین بزرگ‌ترین شریک تجاری اصلی ایالات متحده است و بعید است پکن بخواهد بازار فروش خوبی را که از این کشور دارد از دست بدهد.

نفوذ گروه آنونیموس به اطلاعات سری بانک‌های روسیه

در اخبار دیگری گفته شد که گروه هکر Anonymous در کنار اوکراین، جنگ خود را علیه روسیه، ساختارهای دولتی آن و شرکت‌های خارجی که به تحریم این کشور نپیوسته‌اند به راه انداخته است. این هفته، هکرها گزارش دادند که موفق به نفوذ به بانک مرکزی روسیه و سرقت ۳۵۰۰۰ پرونده شده‌اند. آن‌ها قول دادند که داده‌های سرقت شده را ظرف ۲ روز در شبکات اجتماعی قرار دهند و پس از آن نیز به قول خود عمل کردند.

آن‌ها همچنین در صفحه توییتر خود اطلاعاتی مبنی بر انتشار ۲۸ گیگابایت از اسناد دولتی روسیه در نقاط مختلف اینترنت منتشر کردند. اینطور که این گروه گفته است، در صورتی که شخصی تصمیم به مسدود کردن آن‌ها داشته باشد، آماده است تا اطلاعات جدید و بیشتری را به اشتراک بگذارد. روزنامه‌نگاران بی‌بی‌سی که اشتراک‌گذاری فایل با اسناد را مطالعه کرده‌اند، اظهار داشتند که این اسناد حاوی صدها گزارش حسابرسی و داده‌های صاحبان بانک‌ها هستند.

هکرها خود ادعا می‌کنند که موفق شده‌اند به توافقات سری بانک مرکزی این کشور نیز دست پیدا کنند. نظر شما کاربران ترنجی در این مورد چیست؟ آیا تهدید چین به تحریم و ضربه‌های سنگین می‌تواند باعث جلوگیری از صادرات تراشه توسط این کشور به روسیه شود؟ به نظر شما مجموعه این کارها می‌تواند سبب کاهش خسارات و دامنه جنک روسیه و اوکراین شود؟ آیا گروه آنونیموس باز هم اطلاعات بیشتری منتشر خواهند کرد؟

نوشته عرضه تراشه های چینی به روسیه ممکن است تحریم شدن این کشور را در پی داشته باشد اولین بار در ترنجی پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code