نوت 8 یک‌بار دیگر معرفی شد، با دوربین دوگانه و باتری 3600mAh این‌بار توسط Meizu
1 min read

نوت 8 یک‌بار دیگر معرفی شد، با دوربین دوگانه و باتری 3600mAh این‌بار توسط Meizu

میزو امروز از گوشی Note 8 به عنوان جانشین مقرون‌به‌صرفه X8 رونمایی کرده است. این گوشی هم مانند نسخه گرانقیمت‌تر دارای دوربین دوگانه اما با نمایشگری کوچکتر و باتری بزرگتر است. قیمت آن هم تقریباً 30 درصد ارزان‌تر است. نوت 8 از امروز و با برچسب قیمت 1300 یوان (185 دلار یا 165 یورو) در چین پیش‌فروش شده و در تاریخ 1 نوامبر به بازار عرضه خواهد شد.

نوت 8 با بدنه فلزی خود قرار است که در 4 رنگ عرضه شود. در صفحه نمایش 6 اینچی این گوشی مانند گلکسی نوت 8 سامسونگ خبری از ناچ نیست، اما حاشیه‌های بزرگ چرا. نسبت ابعاد این نمایشگر 18:9 و رزولوشن آن 1080×2160 پیکسل می‌باشد. نسبت کنتراست آن 1500:1 و میزان روشنایی‌اش 450 نیت می‌باشد.

میزو نوت 8 دارای یک دوربین دوگانه با سنسورهای 12 و 5 مگاپیکسلی در قاب پشتی است. سنسور اصلی این دوربین IMX362 سونی با اندازه پیکسلی 1.4 میکرومتر و گشادگی دیافراگم F1.9 بوده و دارای فوکس خودکار Dual Pixel نیز می‌باشد. سنسور ثانویه 5 مگاپیکسلی برای تشخیص عمق تصویر استفاده می‌شود. سنسوری که برای دوربین سلفی در نظر گرفته شده 8 مگاپیکسلی و با گشادگی دیافراگم F2.0 می‌باشد که از قابلیت تشخیص چهره نیز پشتیبانی می‌کند. البته سنسور اثر انگشت نیز در پشت گوشی برای باز کردن قفل صفحه در نظر گرفته شده است.

چیپ‌ست تعبیه شده در میزو نوت 8، اسنپدراگون 632 می‌باشد که دارای پردازنده هش