ثبت سفارش رایگان و تخصصی انتخاب مجله یا ژورنال پزشکی
1 min read

ثبت سفارش رایگان و تخصصی انتخاب مجله یا ژورنال پزشکی

برای ثبت سفارش رایگان انتخاب مجله و ژورنال از لینک زیر تصویر استفاده کنید و با استفاده از پنل حرفه ای مدیتورها مجله خود را ثبت کنید.

سفارش انتخاب مجله مدیتورها

 

ثبت سفارش انتخاب مجله

 

در سال‌های اخیر گرایش بسیاری در بین دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های ایران برای چاپ مقاله در مجلات ISI به وجود آمده است که اوج آن نیز در بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ گزارش شده است . اما نکته‌ای که وجود دارد این است که گاهاً مشاهده می‌شود به دلیل اطلاعات کم درباره مجلات ISI و نحوه تعیین اعتبار آن برخی از اساتید و دانشجویان مقالات با کیفیت خود را در مجلاتی با ارزش پایین چاپ می‌کنند که ممکن است این مجلات بعد از مدتی از لیست ISI خارج گردند.

مجلات ISI مجلاتی هستند که توسط موسسه اطلاعات علمی سابق (ISI) یا همان تامسون رویترز فعلی مورد بررسی و تأیید قرار می‌گیرند. برای انتخاب یک مجله مناسب برای مقاله خود راه‌های مختلفی وجود دارد که در اینجا یکی از راه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم. با آموزش گام به گام زیر همراه باشید.

آموزش انتخاب مجله ISI

۱- مقاله خود را در فرمت استاندارد یک مجله پژوهشی آماده نمایید

۲- به سایت سایمگو مراجعه کنید ( نکته مهم این است که سایت سایمگو لیست مجلات اسکوپوس (Scopus) را نشان می‌دهد اما به دلیل همپوشانی بالا میان لیست مجلات ISI و اسکوپوس شما می‌توانید از این سایت استفاده کنید. بنابراین پس از یافتن مجله در این سایت باید آن را در بین لیست مجلات ISI نیز بررسی کنید تا مطمئن شوید در این لیست قرار دارد.)

۳- در سایت سایمگو از منوی سمت چپ بر روی گزینه Journal Rankings کلیک کنید.

۴- در این صفحه به ترتیب زیر عمل کنید:

Subject Area: در این کادر حیطه کلی که رشته شما در آن قرار دارد را وارد کنید.

Subject Category: در این کادر پس از انتخاب گزینه بالا گزینه‌هایی برای محدود کردن بیشتر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

Region/Country: اگر می‌خواهید مقاله تان را در یک قاره یا کشور خاص مثلاً آلمان چاپ کنید این لینک را انتخاب کنید.

سایر گزینه ها را خالی بگذارید و Refresh را کلیک نمایید.

۵- خوب لیست مجلات آماده است. حالا باید از اول لیست تک تک مجلات را انتخاب کنید و سپس آن را در بین لیست مجلات ISI جستجو کنید .

۶- اگر مجله در بین مجلات ISI قرار داشت حالا باید ضریب اثر یا ایمپکت فکتور آن را نیز بدانید. برای این کار نیز به این سایت مراجعه نمایید سایت جستجوی ضریب اثر.

۷- خوب حالا باید تصمیم بگیرید که در بین مجلاتی که انتخاب کرده‌اید با توجه به هزینه، ضریب اثر، کشوری که مجله در آن قرار دارد، زمان لازم برای داروی و سایر ملاک‌ها کدام مجله برای شما مناسب است.

 

 

 

وبسایت مدیتورها