
حذف وان پلاس ٩ پرو از GeekBench به دلیل تقلب در ثبت نتایج بنچمارک
وان پلاس یک کمپانی شناخته شده در حوزه گوشیهای هوشمند است. رابط کاربری OxygenOS نیز به دلیل عملکردی که دارد، در بین کاربران به شهرت خاصی رسیده است. اما ظاهراً، وان پلاس امتیازات بنچمارک خود را عادلانه کسب نکرده است. به همین دلیل، خبر حذف وان پلاس ٩ پرو از GeekBench در حال دست به دست شدن است. اما دلیل آن چیست؟
حذف وان پلاس ٩ پرو از GeekBench
وان پلاس ٩ پرو، اوایل سال جاری میلادی توسط این زیر مجموعه از اوپو به صورت رسمی رونمایی شد. وان پلاس برای توسعه دوربین اصلی این گوشی، با هاسلبلاد نیز همکاریهایی داشت. همچنین این گوشی، مجهز به تراشه Snapdragon 888 میباشد.
اسنپدراگون ۸۸۸ / Snapdragon 888 کوالکام رسما معرفی شد: همان Snapdragon 875 مورد انتظار
اما ظاهراً وان پلاس ٩ پرو، خیلی در امتیاز گیری عادلانه عمل نکرده است. به نقل از Gizmochina، پلتفرم ارزیابی عملکرد گیک بنچ، گوشی OnePlus 9 Pro را از پایگاه دادههای خود حذف کرده است. گیک بنچ ادعا میکند که وان پلاس، در گرفتن امتیاز از گیک بنچ، تقلب کرده است. ظاهراً این موارد، به دلیل بهبود عملکرد مخصوص بنچمارکها در OxygenOS بوده است. همین امر، سبب شده است تا این عمل به عنوان تقلب شناسایی شود.
وان پلاس، به طور ویژهای بر روی عملکرد دستگاههای خود مانور میدهد. به همین ترتیب، گوشیهای استفاده کننده از OxygenOS، از این قاعده مستثنی نیستند. این بهبود عملکرد، سبب میشود تا گوشیهای وان پلاس در شرایطی خاص، عملکرد بهتری را از خود نشان دهند. اما این عملکرد، پایداری محدودی دارد و همیشه ظاهر نمیشود. به طور مثال، چنین سناریویی در هنگام تستهای گیک بنچ مشاهده میشود. وان پلاس ٩ پرو، نمیتواند چنین عملکردی را در تمام سناریوها از خود نشان دهد. چرا که ممکن است این موضوع، سبب افزایش دمای بیش از حد و در نتیجه، مشکلاتی جبران ناپذیر برای گوشی شود. بنابراین، تنها در شرایطی خاص میتوان به این عملکرد ویژه از وان پلاس ٩ پرو دسترسی پیدا کرد.
بالأخره این موضوع یک امر عادی نیست و مشخصاً یک تقلب است. ما پیش از این، موارد زیادی از تقلب در ثبت امتیاز بنچمارکها توسط گوشیهای کمپانیهای مختلف را دیده بودیم. هواوی، سامسونگ، میزو و وان پلاس، همگی پیش از این با اتهام تقلب مواجه شده بودند. حتی ۴ سال پیش، در ترنجی در باب موضوع تقلب وان پلاس در بنچمارکها صحبت کرده بودیم. به نظر میرسد که وان پلاس تغییری در رویه عملکرد دستگاههای خود در بنچمارکها ایجاد نکرده است.
تقلب میزو و وان پلاس در بنچمارک ها
همان طور که گفتیم، تقلب در بنچمارکها ممکن است سبب آسیب دیدن گوشی شما بشود. چرا که با بالاتر رفتن بیش از حد عملکرد، دستگاه با افت مواجه میشود. از سوی دیگر، میزان حرارت تولید شده میتواند آسیب جدی به گوشی و تشکیلات آن بزند. به دلیل همین بهبود عملکرد موقتی در بنچمارک و به اصطلاح تقلب، گیک بنچ تصمیم به حذف این گوشی از پلتفرم خود گرفت. حذف وان پلاس ٩ پرو از GeekBench، تا به حال توسط وان پلاس با بازخورد رسمی مواجه نشده است. اما مطمئناً وان پلاس به زودی دلایل این بهبود عملکرد را شرح خواهد داد و یا با ارائه به روزرسانی، این مشکل را حل خواهد کرد. این حرکت گیک بنچ، میتواند اعتبار وان پلاس را خدشه دار کند. چرا که این کمپانی چینی، همواره بر عملکرد پر قدرت گوشیهای خود تأکید دارد.
اما به نظر میرسد که گیک بنچ به زودی در صورت پاسخ رسمی وان پلاس، دستگاههای تست شده را مجدداً بررسی کند و آنها را وارد نتایج رسمی خود کند. انتوتو بنچمارک هم قبلاً در مورد تقلب وان پلاس و دستکاری نتایج، بیانیه رسمی را ارائه داده بود.
نظر شما در مورد بهبود عملکرد موقتی وان پلاس ٩ پرو در بنچمارکها چیست؟ آیا موضوع تقلب در بنچمارک طبیعی است؟ به نظر شما چه مجازاتی باید برای این گونه موارد در نظر گرفته شود؟
نوشته حذف وان پلاس ٩ پرو از GeekBench به دلیل تقلب در ثبت نتایج بنچمارک اولین بار در ترنجی پدیدار شد.